Allereerst wordt er uitvoerig besproken wat uw idee├źn en wensen zijn. Wilt u een informatie aanvraagformulier, een pakkende website om uw product(en) te promoten, een website die als informatiebron dient voor de leden van uw vereniging of een webshop/webwinkel waarmee u uw producten online kunt verkopen, een applicatie die u helpt bij uw bedrijfsvoering?

Na dit overleg gaan we voor u aan het werk. Zodra het eerste concept aan u is voorgelegd en u akkoord bent gegaan, zenden wij u een factuur voor 25% van het totale bedrag.

Tussentijds kunt u de vorderingen zoveel mogelijk volgen op het internet. Wanneer dit een website, webshop of webapplicatie betreft en zodra (er een gedeelte van) hiervan klaar is, stellen we u hiervan op de hoogte zodat u dit met behulp van uw eigen computer kunt bekijken.

Nadat de gehele opdracht klaar is en door u is goedgekeurd, zenden wij u een factuur met het restbedrag. Na ontvangst van dit bedrag wordt uw website/webshop/webapplicatie op het internet geplaatst of aan u overgedragen.