Web(Design)

DSC-IT is een jong bedrijf uit Katwijk-Zuid Holland dat voor u, tegen een uiterst betaalbare prijs, uw website en/of webshop kan bouwen. Techniek, inhoud en ontwerp worden gecombineerd tot een opvallende, effectieve website waarmee u uw online doelen bereikt.
Via een Content Management Systeem (CMS) kunt u zelf de inhoud op uw website onderhouden, beheren en publiceren zonder te beschikken over technische kennis. Uiteraard bieden wij u de mogelijkheid om u dit werk uit handen te nemen.
Wilt u een re-design van uw bestaande website of zoals gezegd een eigen webwinkel? Een eigen domein en advies voor een hostingpartij? Allemaal geen probleem.

Naast het bouwen van uw website/webshop kunt u bij ons ook terecht voor een klantspecifieke internetapplicatie. Denk hierbij aan een calculatie programma, een offertesysteem of andere applicatie welke voor uw branche van nut kan zijn. Alles is bespreekbaar.

Wanneer u een nieuwe website heeft is het vaak ook wenselijk om deze huisstijl door te voeren in uw drukwerk (briefpapier en visitekaartjes). Ook hierin kunnen wij u adviseren en ondersteunen.

Een nieuwsbrief versturen naar uw klanten om uw producten onder de aandacht te brengen? DSC-IT neemt u dit werk grotendeels uit handen. U levert de teksten en/of foto’s aan en wij regelen de rest.

Kortom, DSC-IT is van vele markten thuis. Neem gerust eens contact op om uw wensen te bespreken.